100% pentru Fani, 1% pentru Club!

23023452_1662448360452721_1981505922_n

CSM Steaua Eximbank București are plăcerea să anunțe un nou parteneriat. Clubul nostru se alătură unei comunități alcătuite din peste 60.000 de firme și mai bine de 6 milioane de cumpărători din toată lumea, în cadrul Cashback World.
Această inițiativă vine pentru a da un plus valoare pachetului „Patron la Steaua”, așa cum ne dorim să o facem în repetate rânduri de-a lungul sezonului. Prin intermediul acestui card cu un design unic și atractiv, de fiecare dată când veți face cumpărături la magazinele partenere, până la 5% din valoarea acestora se va întoarce în contul dumneavoastră. Totodată, 1% din suma cheltuită va fi direcționată către club. Banii vor fi folosiți în beneficiul programului RESPECT, dedicat copiilor și juniorilor. Desigur, veți avea posibilitatea de a direcționa și cei maxim 5%, care ar urma să vă revină, tot în contul echipei. Dar asta este opțiunea dumneavoastră!

Primii cărora le vom oferi cardul nostru Cashback vor fi cei care au devenit abonați în acest sezon în cadrul programului nostru „Patron la Steaua”. Aceștia vor primi cardurile la sală, în perioada 6-11 noiembrie, când dorim să vă invităm la un antrenament coordonat de Jukka Toijala și Sașa Ocokoljic.
De asemenea, ne vom îndrepta selectiv către partenerii CSM Steaua București EximBank și către părinții copiilor de la Dan Dacian, Laguna Sharks și ai celor din Centrul de Excelență. Fizic vom avea 100 de carduri branduite, dar prin aplicația online, pe care orice și-o va putea descărca pe un smartphone, putem oferi un număr nelimitat de carduri virtuale. Cu aceasta, shoppingul online în lumea Cashback va fi unul simplu și distractive.
Totodată, vom face concursuri cu premii între cei mai activi ”shopahoolici”, având posibilitatea de a avea un top real al acestora prin aceeași aplicație. Cashback card by CSM Steaua București EximBank este un produs cu care vom încerca să ajungem în portofelul doamnelor – soții de ”Patroni”, mămici de baschetbaliști, fane înfocate ale echipei. Avem încredere în puterea dumnealor de a stăpâni cu măestrie arta cumpărăturilor!

A, și fiindcă vorbim de baschet, vă dorim să umpleți coșul! Marcați în contul dumneavoastră și în cel al clubului! Distracție plăcută la cumpărături cu CSM Steaua București EximBank și Cashback!

Ce este Cashback World?
Cashback World este o comunitate internațională de cumpărători care acoperă toate branșele și ai căror membri beneficiază în mod gratuit și fără obligații, pentru fiecare cumpărătură într-un magazin Cashback, de avantaje la cumpărături. Acestea sunt: Până la 5% Cashback din suma cumpărăturii cât și Shopping Points, ce pot fi validate pentru Shopping Point Deals ale partenerilor comerciali.
Unde pot utiliza avantajele mele la cumpărături?
Exclusiv în magazinele Cashback ale partenerilor comerciali ai Cashback World. În rubrica de Căutare a paginii de web Cashback World puteți găsi o listă a magazinelor Cashback ale partenerilor comerciali împreună cu avantajele la cumpărături oferite de către aceștia. Totodată acolo veți vedea și cu ce modalitate de cumpărare se pot acumula avantaje în magazinul Cashback dorit.
Top magazine: Băneasa Shopping Center (toate magazinele), elefant.ro, Cărturești, FashionDays.ro, Orange, Kettler, Booking.com, Flanco sau Praktiker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București