Am pornit la drum

steaua la inceput de drum

Cuvantul cu care trebuie sa incepem acest drum este respect. Resptect pentru Steaua, respect pentru baschet si respect pentru oamenii care au fost si sunt implicati in acest fenoment. Dar mai ales pentru Virgil si Adrian care au ales sa isi continue carierele incununate cu atatea succese pe un drum necunoscut, intr-un club pe care cu totii ne-am propus sa il ducem acolo unde ar trebui sa fie: in elita baschetului romanesc.

Stim ca nu va fi deloc usor, dar avem energie si un plan prin care vrem sa crestem baschetul si Steaua. In plus avem forta suporterilor Steaua pe care dorim sa ii avem alaturi de noi atat la meci cat si prinacest site sau cu orice ocazie, de ce nu, chiar si pe strada sau la o terasa la o bere. Dar cel mai important este ca avem un lot tanar si valoros si un antrenor cu o experienta impresionanta care au inteles proiectul nostru si au inteles ca doar impreuna vom realiza ceea ce ne-am propus, cu respect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București