Brandon Taylor, soluția aleasă de CSM Steaua București pentru postul de conducător

Cp1aeDPUAAA8EC5

Echipa bucureșteană a găsit soluția pentru acoperirea postului de conducător de joc. Este vorba despre americanul Brandon Taylor, jucător de doar 23 de ani, care vine la București de la Alba Fehervar, campioana Ungariei. 

Taylor a fost titular pentru echipa maghiară, evoluând, în campionat, în 45 de meciuri, cu medii de 12.2 puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive pe meci. În plus, el a jucat în 11 meciuri din Fiba EuropeCup, cu medii la fel de bune: 9.7 puncte, 2.4 recuperări și 4.1 pase decisive. În chiar primul lui sezon profesionist, a reușit, așadar, să câștige titlul și cupa în Ungaria.

Înainte de a semna în Ungaria, Taylor a fost aproape de a ajunge în NBA, dar a rămas nedraftat în vara anului trecut, după ce a evoluat în NBA Summer League pentru Atlanta Hawks. Totodată, a titular la Utah în toți cei 4 ani de colegiu, unde s-a remarcat rapid și a primit multe premii individuale.

Taylor a ajuns de miercuri la Zlatibor, a trecut vizita medicală și a început deja antrenamentele cu roș-albaștrii.

Cele mai frumoase faze realizate de Taylor înainte de venirea sa în Europa pot fi văzute aici: .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București