CSM Steaua București EximBank – BC Mureș, astăzi, ora 20:00

Basketball - LNBM - Men's National Basketball League FINAL - game between LNBM - Men's National Basketball League game between CSM Steaua Bucharest and CS Dinamo Bucharest. October 2017

Adversarele de astăzi, CSM Steaua București EximBank și BC Mureș, vin în sala ”Mihai Viteazul” cu un palmares de 1-1, în acest debut de sezon. În ultima etapă, echipa lui Jukka Toijala a pierdut meciul cu CSU Sibiu, scor 88-74, în timp ce mureșenii au reușit prima victorie din actuala stagiune, pe teren propriu, în fața celor de la SCM U Craiova, scor 78-75.
Dragan Zekovic este cel mai bun marcator al Stelei, cu 14,5 puncte și 4,5 recuperări pe întâlnire, în timp ce Luka Lapornik a înscris până acum 13 puncte pe meci iar Jason Boone are 10 puncte și 7 recuperări pe întâlnire. De partea cealaltă, Deven Mitchell a reușit 22,5 puncte și 6 recuperări pe meci, Jonathan Person a adunat 14 puncte și 7 recuperări pe întâlnire, iar Milvoje Mijloc a strâns 9 puncte și 9,5 recuperări pe meci.
Duelul dintre CSM Steaua Eximbank București și BC Mureș din etapa a III-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin se va juca sâmbătă de la ora 20:00 în Sala Regimentului din Capitală. Meciul va fi difuzat și pe Digi Sport 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București