CSM Steaua București EximBank, victorie categorică pe terenul lui Dinamo

_SKK2817

Victorie categorică pentru CSM Steaua București EximBank în partida cu Dinamo. Roş-albaştrii s-au impus la o diferenţă de 53 de puncte: 119-66. Cu înfrângeri pe linie în campionat, gazdele din Ştefan cel Mare au ţinut aproape un sfert şi jumătate.
A urmat un meci dominat copios de sportivii antrenaţi de Jukka Toijala. Steaua a reuşit un total de 14 coşuri de la distanţă şi a depăşit uşor bariera de 100 de puncte. Finalul i-a aparţinut lui Cătălin Baciu, care a fost imposibil de oprit.
Cu 20 de puncte în dreptul său, Zekovic a fost cel mai bun marcator al oaspeţilor. Steaua s-a impus cu 119-66 şi a obţinut una dintre cele mai clare victorii în faţa marii rivale.
Prestații excelente au fost și pentru juniorii U23 ai CSM Steaua București EximBank. Dragos Diculescu a reușit 11 puncte și 3 recuperări în aproape 14 minute disputate, Georges Darwiche și-a ajutat colegii cu 9 pase decisive și a adăugat 3 puncte pe tabelă, în timp ce Petrache Victor și-a trecut în cont 5 puncte, 3 pase decisive și 3 recuperări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București