Declarații înaintea partidei cu CSU Sibiu

13501674_1046277408784262_1697833665970978062_n

Jukka Toijala: “Sper să vedem o îmbunătățire împotriva Sibiului. Mi-aș dori să fi învățat din micile greșeli, ofensive și defensive, din partida precedentă și să nu le mai repetăm. Jucăm acasă și ar trebui să aducem pe teren mai multă energie deât adversarii noștri. Știm că vom avea în față o echipă care susține un tempo foarte ridicat. Va fi un meci cu adevărat interesant. Avem câteva probleme medicale în lot, este greu pentru toți, mai ales când îți propui să pui la punct niște detalii, să dezvolți anumite aspecte din joc și nu ai la dispoziție întreg efectivul. Asta a complicat lucrurile pentru noi, face situația mai dificilă decât am anticipat. Paul și Curry nu au fost la antrenamente, dar Miță va fi recuperat până la ora meciului.”

Marius Runkauskas: “Jocul nostru pare că merge un pic mai bine de la zi la zi. Vrem să ne îmbunătățim evoluțiile și vom vedea. Eu nu simt niciun fel de presiune înaintea acestui meci, nici prin prisma faptului că am învins această echipă de două ori în sezonul regulat. Sper să ne facem jocul.”

Randal Falker: “Pentru mine, partida de azi va fi doar al treilea meci pe teren propriu. Abia aștept să văd galeria.”

Partida dintre Steaua CSM EximBank și BC CSU Sibiu începe la ora 19:45, în direct pe Digi Sport 3. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București