Primul antrenament

Despre

Organigrama Steaua Baschet:

 

George Boroi

comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua

Virgil Stanescu

presedintele Steaua CSM EximBank

Victor Paicu

vicepresedintele Steaua CSM EximBank

Dragos Barbu

secretar general Steaua CSM EximBank

Cuvantul cu care trebuie sa incepem acest drum este respect. Respect pentru Steaua, respect pentru baschet si respect pentru oamenii care au fost si sunt implicati in acest fenoment. Dar mai ales pentru Virgil si Adrian care au ales sa isi continue carierele incununate cu atatea succese pe un drum necunoscut, intr-un club pe care cu totii ne-am propus sa il ducem acolo unde ar trebui sa fie: in elita baschetului romanesc. Stim ca nu va fi deloc usor, dar avem energie si un plan prin care vrem sa crestem baschetul si Steaua. In plus avem forta suporterilor Steaua pe care dorim sa ii avem alaturi de noi atat la meci cat si prin acest site sau cu orice ocazie. Dar cel mai important este ca avem un lot tanar si valoros si un antrenor cu o experienta impresionanta care au inteles proiectul nostru si au inteles ca doar impreuna vom realiza ceea ce ne-am propus, cu respect.
Victor Paicu

 

O nebunie frumoasa. Steaua este cu siguranta cel mai cunoscut nume din sportul romanesc. In toate orasele din tara sunt copii care alearga cu un fular cu Steaua la gat, liceeni cu maieuri cu Steaua la ora de matematica, studenti cu agende cu Steaua la cursuri, soferi care au un fanion cu Steaua la oglinda sau doctori care iti scriu o reteta cu un pix cu sigla Stelei, oameni care au un singur gand in weekend, sa vina la sala, la stadion sau sa deschida televizorul unde sportivii stelisti ii fac sa simta acea mandrie ca au ales culorile rosu si albastru pe tot ce-i reprezinta! Eu am jucat sub aceste culori si am simtit ochii lor atintiti asupra mea, am auzit aplauzele lor in toate salile din Romania, am facut poze cu multi dintre ei si le-am simtit nebunia! M-au cucerit! Am avut Steaua pe piept si acolo am vrut sa ramana. Asa am inceput acest proiect, din pasiune si dorinta. Dorinta de a readuce Steaua acolo unde ii este locul, printre stele!
Virgil Stanescu

 

21 de titluri nationale la seniori. Ultimul in 1991. Apoi, in 2011, dupa multi ani, Steaua obtinea un loc 3. Si juca in Eurochallenge Cup. Cu Virgil Stanescu in teren. Si apoi, liniste. Lipsa unui sponsor puternic dar si a unei strategii valabile au facut ca echipa sa se inscrie doar in Divizia B.
Dar a existat o idee. Timida la inceput, dar care a crescut si de la care trei oameni au plecat in incercarea de a readuce echipa de baschet a Stelei acolo unde ii este locul. In elita baschetului romanesc. Virgil Stanescu a jucat un sezon la Steaua. Adrian Voinescu a jucat 9 ani si 2 finale. Victor Paicu stia ce inseamna Steaua baschet. Ce poate reprezenta acum dar mai ales in viitor. Iar asta implica munca, pasiune,si iar munca facuta cu si din pasiune. Si determinare. Iar toate aceste lucruri s-au regasit in acest parteneriat. Care a inceput sa functioneze, mai greu la inceput, apoi, incet-incet, sa se aseze pe un fagas firesc. Iar aceasta normalitate inseamna intoarcerea la valorile baschetbalistului roman. Pentru a putea fi o adevarata forta in tara dar si pe plan international, iti trebuie identitate. Dincolo de numele STEAUA, iti trebuie jucatori romani, jucator crescuti de tine, jucatori care sa stie, sa simta si sa inteleaga ca fac parte dintr-un proiect de lunga durata.
Ideea de a readuce Steaua la locul ei este frumoasa dar nu se poate realiza fara suporteri si fara sponsori. Cea mai dificila misiune pe care noua echipa o are este in primul rand, sa demonstreze ca acest proiect este unul corect, de viitor si care este construit pe o baza solida. Si suntem convinsi ca vom reusi!
Cu o echipa noua, cu unul dintre cei mai buni antrenori care au facut performanta in Romania, dar si in Europa si sub acelasi nume, STEAUA, am inceput drumul care va readuce culorile ros-albastre in elita baschetului.
Adrian Voinescu, fostul vicepresedinte al Steaua CSM EximBank

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București