Conducere

 

img_virgil_stanescu

Virgil Stănescu, presedinte CSM Steaua București EximBank din 2012

Fostul capitan al echipei nationale de baschet si de cinci ori cel mai bun jucator al Romaniei, cu o impresionanta cariera internationala. A jucat in Euroliga, EuroCup si EuroChallenge.
A absolvit Universitatea din South Alabama cu specializare in managementul sportiv. In 2014 a  fost inclus in Hall of Fame-ul University of South Alabama.
Are un Master in integrare Economica Europeana (Universitatea Romana de Stiinte si Arte “Gheorghe Cristea”). A absolvit Scoala Nationala de Antrenori – ANS – disciplina Baschet.
Victor Paicu

Victor Paicu, vicepresedinte CSM Steaua București EximBank din 2012

Pune in slujba Clubului know how-ul din zona de antreprenoriat si experienta de manager in domeniul consultantei financiar-bancare si tradingului.

A absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori si are un Master in Management Financiar si Bursier in cadrul aceleiasi institutii.

csm-bucuresti-are-un-nou-director-general-gabriela-szaboGabriela Szabo, director general CSM București
Gabriela Szabo este una dintre cele mai celebre atlete pe care le-a avut România. Născută pe data de 14 noiembrie 1972, Szabo a alergat în probele de 1500 şi 5000 de metri. A participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, Atlanta 1996 şi Sydney 2000. A câştigat medalia de aur la 5000 de metri la Sydney şi a obţinut un argint (Atlanta) şi un bronz (Sydney) la 1500 de metri. Szabo a reuşit să obţină 6 titluri mondiale şi 2 titluri europene. S-a retras din activitate în anul 2005.
Gabriela Szabo a câștigat prin concurs, în noiembrie 2017, postul de director general al CSM București.

Cristian-Petrea-285x300Cristian Petrea, președinte CSA Steaua
Cristian Petrea este Comandant (preşedinte) al Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti din mai 2017. A absolvit mai multe cursuri ale Universității Naţionale de Apărare, Bucureşti, a fost în misiune în Afganistan, în perioada aprilie-noiembrie 2012, și a lucrat, timp de 13 ani, î Ministerul Apărării Naţionale.

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București