Djurasovic, scânteia din atacul Stelei

IMG_4665_crop

Bozo Djurasovic fost omul care a aprins scânteia în atacul Stelei în momentele importante ale jocului de la Mureş, încheind partida cu 16 puncte, dintre care zece marcate în ultimul sfert. 

Jucătorul bosniac a marcat patru puncte de-a lungul celui mai important run al steliştilor din prima jumătate, 9-0, care i-a pus în avantaj 35-27. Apoi a redus diferenţa la doar două puncte înainte de pauza mare, marcând cu sânge rece chiar la expirarea timpului de joc.

În sfertul al patrulea, când steliştii erau conduşi cu 18 puncte diferenţă, Djurasovic a dat semnalul revenirii cu opt puncte consecutive, marcând alte două în efortul care i-a adus pe stelişti la doar două puncte diferenţă.

Bozo a avut un procentaj de sută la sută la aruncările de două puncte (5/5) şi de 50 la sută la trei puncte (2/4)  şi şi-a completat evoluţia cu patru recuperări, o pasă decisivă, o intercepţie şi un capac, având totodată şi două posesii pierdute pentru un indice de 19 al eficienţei, al doilea al echipei.

Tags:, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București