Încă un an de succes pentru centrul de excelență RESPECT – Steaua CSM EximBank!

U16

Desi a fost un an greu atat din punct de vedere baschetbalistic, cat si sportiv, juniorii nostri ne-au demonstrat, inca o data, ca sunt capabili sa-si faca treaba in orice conditii.
Am jucat aproape fiecare finala a Campionatelor Nationale de baschet. Am inceput cu medaliile de bronz la U20 si am continuat obtinand titlul de vicecampioni nationali la categoria U18. Juniorii de la U16 au reusit sa domine Turneul fFnal si sa se incununeze campioni nationali, iar echipa noastra de seniori a adus o noua finala de Campionat National pentru stelisti dupa 21 ani de absenta.
La cele mai mici categorii, sportivii U14 de la ACS Dan Dacian au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului, iar la U13 jucatorii de la BC Laguna Sharks s-au intors acasa cu medalii de aur.
Ultima competitie disputata de catre baietii nostri a fost cea de Liga 1 a echipelor ”satelit”, unde Steaua CSM EximBank a reusit sa adauge inca un rezultat bun in palmaresul juniorilor. La finalul acestei competitii, echipa noastra, formata exclusiv din juniori U18 si U20, a obtinut bronzul si a adus un discount de 10% la plata taxelor pentru sezonul viitor al Ligii Nationale.
Componentii echipelor de juniori Steaua CSM EximBank sunt sportivii proveniti din programul RESPECT, formati in cadrul proiectului ACS Dan Dacian – BC Laguna Sharks – Steaua CSM EximBank.
Cel putin unul dintre sportivii nostri a fost votat, de catre antrenorii participanti la Turneele Finale, pentru a face parte din echipa ideala ”BEST FIVE”: U20 – Andrei CALENIC si IONITA Daniel, U18 – IONITA Daniel, U16 – GAVRILOAIA Aurelian, U14 – ALISTARI Toma, U13 – Matei Aldea.
Avem in ”curtea” noastra:
- Cel mai de perspectiva jucator atat al Campionatul National U20 cat si al campionatului National U18 – Andrei ARION
Cel mai bun recuperator la categoria U18 – IONITA Daniel
MVP-ul U16 – GAVRILOAIA Aurelian
Cel mai bun pasator al Turneului Final U14 – Karim CHAKER
Cel mai bun recuperator al categoriei U13 – Matei Aldea
De asemenea, si alti sportivi proveniti din cadrul programului nostru si-au adjudecat premii individuale in cadrul Campionatelor Nationale de Baschet. Astfel, Antonio NASTURESCU a fost votat componet al echipelor “BEST FIVE” – U20 si U18, iar Dragos Andrei DICULESCU a castigat premiul de Cosgeter CN U20, amandoi fiind actualmente jucatori de baza ai echipei CSU Stiinta Bucuresti.
Pentru sezonul urmator ne propunem MAI MULT, insa suntem convinsi ca juniorii nostri ne vor intrece, din nou, toate asteptarile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București