Înfrângere pentru CSM Steaua Exmibank după un meci dramatic la Craiova

Basketball - LNBM - Men's National Basketball League game between CSM Steaua Bucharest and BC Mures Targu-Mures. October 2017

CSM Steaua Eximbank București a pierdut după prelungiri duelul din deplasare cu SCM U Craiova, scor 102-99, contând pentru etapa a cincea a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Jukka Toijala a început meciul în formula Brandon Taylor, Georges Darwiche, Pavel Marinov, Dragan Zekovic și Jason Boone. Roș-albaștrii au pus primele 4 puncte pe tabelă iar după dunkul lui Boone conduceau cu 11-8. Ivan Siriscevic a răspuns cu două coșuri de 3 puncte, inclusiv un four point play care a dus scorul la 17-11 pentru gazde. Primul sfert a fost câștigat de altfel de craioveni cu 24-20. Al doilea sfert a aparținut însă roș-albaștrilor. Pavel Marinov a dus CSM Steaua în avantaj, scor 29-27, iar după reușita lui Boone scorul a devenit 35-30 pentru steliști. Aleksandrov a recuperat pentru craioveni grație unor reușite de la distanță, dar steliștii au intrat însă la pauză cu un avantaj de două puncte, scor 46-44.

Debutul sfertului al treilea a fost unul echilibrat. După cinci minute, tabela de scor indica 56-56. A urmat apoi un partial de 10-0 pentru Steaua, cu Dragan Zekovic în prim plan, înscriind 8 puncte. Până la sfârșitul sfertului, gazdele au echilibrat scorul la 71-67.
Marius Runkauskas a pus primele puncte pe tabelă în sfertul patru, iar Steaua avea un avantaj de 7 puncte, scor 74-67. Gazdele au avut însă un partial de 14-0, cu un nou four point play, de această dată al lui Goran Martinic. Runkauskas și Brandon Taylor au adus Steaua la un singur punct, scor 85-84, iar Pavel Marinov a egalat situația la 87, ducând meciul în overtime. În prelungiri aceiași Martinic și Siriscevic au dus echipa gazdă la un avantaj de șase puncte, scor 99-93. Brandon Taylor a înscris 5 puncte consecutive și a adus Steaua la un punct, scor 99-98, dar SCM U Craiova a rezistat și a câștigat partida cu 102-99.

După acest meci Steaua a ajuns la 3 victorii din cinci partide, la fel ca SCM U Craiova.

Goran Martinic a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 34 de pct, în timp ce Ivan Siriscevic a strâns 33 de pct. La CSM Steaua s-au remarcat Brandon Taylor, cu 20 de pct, 8 pase decisive și 6 recuperări, Pavel Marinov a avut 18 pct, 6 recuperări și 4 pase decisive, Dragan Zekovic 17 pct și Marius Runkauskas 16 pct.
Etapa viitoare CSM Steaua Eximbank București va juca pe teren propriu, cu Phoenix Galați, vineri, de la ora 17:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București