Jonte Flowers a semnat cu CSM Steaua București EximBank!

cT2UqCc

CSM Steaua EximBank București a reușit transferul lui Jonte Flowers, pe ultima sută de metri. Americanul, cunoscut baschetului românesc după evoluțiile la CSU Asesoft Ploiești și BC Timișoara, vine din Lituania, de la Juventus Utenos. El a semnat un contract valabil până la finalul sezonului.

23270458_863528593825649_2305975713804137330_oÎn vârstă de 33 ani, Flowers este baschetbalist de pozițiile 2-3, cu un joc complet, deosebit de util și în faza de apărare. De-a lungul carierei, Flowers a mai jucat pentru Solna Vikings, JA Vichy, Hyères-Toulon Var Basket, Kataja Basket, CSU Asesoft Ploiești, Fortitudo Bologna, BC Timișoara și Juventus Utenos. A suferit, din păcate, o accidentare serioasă în chiar primul sezon în România, când și-a rupt tendonul lui Ahile, la un meci de Eurocup.
Nici în Italia nu a fost ferit de necazuri, suferind aceeași accidentare, dar la piciorul drept.
El a revenit pe teren pentru Juventus Utenos, în Lituania, unde, în 20 de partide, are medii de 18.5 minute, 4.9 puncte, 3.4 recuperări și 1.4 assisturi.
În România, la Timișoara, în 12 meciuri a reușit 11.1 puncte, 5.6 recuperări și 2.5 pase decisive.

Americanul va sosi zilele următoare în România și va intra în angrenajul echipei cel mai probabil începând de săptămâna viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București