Jukka Toijala: „Înfrângerea lasă un gust amar acum. Trebuie să treacă timp să vedem că a fost o cursă frumoasă”

33942025_1726005800811416_6852659688438235136_o

CSM Steaua Eximbank București este vicecampioana României pentru al doilea an la rând. Bucureștenii au cedatcu 89-92 meciul patru al finalei, iar CSM CSU Oradea a redevenit campioană după 3-1 la general. Antrenorul Stelei, Jukka Toijala, a lăudat ambele echipe după ultimul joc și a vorbit și despre oboseala acumulată de elevii săi care au jucat 14 meciuri în faza eliminatorie.
„Este o înfgrângere, nu o victorie, de aceea jucăm, să mergem până la capăt. Am un respect uriaș pentru Oradea, cum au construit echipa după Crăciun. Este foarte atletică pe toate pozițiile. Sunt 2,3 jucători foarte buni în backcourt, foarte greu de apărat. Unii dintre băieții lor și-au ridicat nivelul în play-off. Echipă bună, cu siguranță. Cred că echipele din top 6 au fost apropiate în acest an, pentru că au fost niște reguli schimbate, mai mulți jucători străini. A fost greu pentru toată lumea. Cu siguranță cel mai mare moment al nostru a fost revenirea de la 0-2 împotriva Clujului. Am jucat un baschet foarte bun în anumite momente. Poate că acest play-off în care am jucat 14 meciuri ne-a luat multă energie. Nu am arătat atât de proaspeți ca Oradea. Este vorba și de jucători, dar am arătat puțin obosiți. Am luptat dar nu am putut merge până la capăt”, a declarat antrenorul Jukka Toijala.

www.totalbaschet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București