Jukka Toijala: ”Nu așa vrem să câștigăm jocurile”

_SKY1441

Vlad Negoițescu, jucător Steaua CSM EximBank: “Un meci doar pe alocuri foarte bun. În repriza a doua am intrat un pic deconcentrați și moi, iar asta s-a văzut: am avut o repriză defensivă mult mai proastă, ceea ce s-a și reflectat pe tabelă, întrucât am luat vreo 33 de puncte în ultimul sfert. Per total, este bine că mai avem o victorie în această serie de play-off, dar putem să îmbunătățim multe lucruri. Urmează un meci foarte greu la Pitești, unde ei își joacă ultima șansă”
Mo Curry, jucător Steaua CSM EximBank: “Este un meci bun, mai ales un rezultat bun. Nu există niciun joc ușor în play-off, următoarea partidă nu va fi deloc ușoară și trebuie să fim pregătiți. Ne așteptăm la un joc mai agresiv din partea Piteștiului, în Trivale. Va fi greu, dar vom fi pregătiți. Nu putem să ne gândim că vrem să câștigăm 3-0. Trebuie să jucăm meciul următor ca pe oricare altul și dacă vom reuși acest lucru, atunci vom fi ok.”
Jukka Toijala, antrenor Steaua CSM EximBank: “Un meci nu chiar atât de bun. Nu așa vrem să câștigăm jocurile. Vrem să avem o defensivă solidă pentru că, trebuie să o spun, nu așa îți atingi un obiectiv. Trebuie să jucăm altceva – 62 de puncte primite în a doua jumătate este prea mult. Ok, știu că atunci când ai un avantaj pe tabelă de peste 20 de puncte este mai greu să rămâi concentrat, dar trebuie să facem o treabă mai bună și în această situație. Trebuie să ne apărăm 40 de minute! Primele 20 de minute au fost într-adevăr bune, am stat bine.Mai avem nevoie de o victorie în fața Piteștiului, sperăm să câștigăm 3-0”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București