Jukka Toijala: „Pentru mine aceasta a fost o serie la fel ca o finală”

_SKY3721

Antrenorul CSM Steaua București EximBank, Jukka Toijala, a declarat, la finalul meciului 5 cu U BT Cluj Napoca: „Nu sunt prea multe cuvinte pentru a descrie seria. Sunt foarte fericit. Am un respect enorm față de Cluj, organizația, echipa, jucători, antrenori. Sunt o echipă completă. Anul trecut am pierdut 8-0 în meciurile directe cu Clujul iar în acest sezon am reușit un 6-2. Am arătat cu siguranță un progres.
Lupta la recuperare a fost cheia astăzi. Recuperarea ofensivă lui Luka Lapornik a fost decisivă în acest meci. Atât de mică a fost diferența.
Jucătorii noștri au o inimă mare. Am fost de 5 ori cu spatele la zid în acest sezon și am revenit de 5 ori ca învingători. Merită să fie într-o finală. În același timp putem spune că și Clujul putea ajunge în finală. Au o echipă foarte bună. Pentru mine acesta a fost o serie la fel ca o finală.
Am mai avut această experiență cu Timișoara. Am avut încredere că avem caracter și puterea mentală pentru a trece peste. Cu siguranță meciul 3 de la București a fost decisiv. Nu am vorbit despre 3 victorii, am vorbit despre acea victorie. Presiunea a venit și pe umerile lor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București