Marius Runkauskas, prestație excelentă în meciul 5 al semifinalei cu U-BT Cluj-Napoca

_SKY3673

Unul dintre principalii artizani ai victoriei CSM Steaua București EximBank în meciul cinci cu U BT Cluj Napoca a fost Marius Runkauskas, jucător aflat la al treilea sezon în România. Baschetbalistul de 32 de ani a început foarte slab seria, marcând 23 de puncte în primele trei partide, însă a reintrat în formă atunci când a contat cel mai mult.
Prin urmare, în întâlnirea cu numărul 4, fundașul de 1.89 a înscris 19 puncte, terminând cu 10/10 de la linia de pedeapsă, în timp ce în ultimul meci, veteranul din lotul lui Toijala a distrus apărarea clujeană cu 26 de puncte. În jocul decisiv, Runkauskas a avut 6 coșuri de trei puncte, toate acestea venind în momente-cheie. Cu aproximativ 30 de secunde rămase, baschetbalistul lituanian a fost trimis la linia de libere, acolo unde a marcat-o pe prima, aducându-și echipa la egalitate cu adversara sa. Runkauskas nu a transformat cea de-a doua aruncare, însă după o recuperare ofensivă, același jucător a aruncat de la distanță și a reușit coșul victoriei. CSM Steaua Eximbank București a câștigat meciul 5 cu 76-72, în timp ce Runkauskas a terminat cu +22 la eficiență.
În finala campionatului, echipa bucureșteană o va întâlni pe CSM CSU Oradea, iar forma shooter-ului Stelei va fi cu siguranță un aspect pe care Cristian Achim îl va lua în seamă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București