DeCarciun5 copy (1)

De Crăciun jucăm baschet

CSM Steaua București EximBank și partenerii BC Laguna Sharks și Baschet Club Dan Dacian continuă tradiția și în 2017 și organizează spectacolul ”De Crăciun jucăm baschet”!
Evenimentul este dedicat tuturor copiilor care practică baschetul în cadrul acestor cluburi! Biletul de intrare constă într-o minge de baschet, o minge cu autograful tău care va ajunge la copii defavorizați din școlile lipsite de posibilități din zonele rurale!
Ne vor încânta cei de la Dunking Devils, va veni Moș Crăciun, avem pentru voi Draft Reunion și All Star Game!

Procesul de votare al jucătorilor care vor forma echipele din meciul vedetă este încă în desfășurare, pe pagina evenimentului nostru https://www.facebook.com/events/2083910398498404/.
Până acum, am primit mii de voturi de partea copiilor și apropiaților!

Alături de noi vor fi partenerii noștri de la CSM București, Primăria București, EximBank, Superbet, Regina Maria, SLooP, F64, Toyota, Himalaya, Therme, Taverna Sârbului, La Piatza.

24862193_1552611264817538_519058687817981018_n

CSM Steaua București EximBank se impune în derby-ul cu U BT Cluj Napoca

CSM Steaua București EximBank a trecut de U BT Cluj-Napoca cu scorul de 89-75 (23-24, 22-16, 20-17, 24-18).
De la CSM Steaua EximBank s-au remarcat: Dragan Zekovic cu 27 puncte (6×3) și 6 recuperări, Brandon Taylor cu 21 puncte (3×3), 4 recuperări și 9 pase decisive și Luka Lapornik cu 10 puncte (1×3), 5 recuperări și 5 pase decisive.

După ce, în sezonul trecut, CSM Steaua a pierdut toate confruntările cu U BT, a venit și seara revanșei. Meciul a avut un debut echilibrat, niciuna dintre formații nereușind să se desprindă decisiv. Ardelenii au câștigat primul sfert cu o reușită pe finalul timpului de joc, scor 24-23.
Chiar și așa, repriza s-a încheiat în favoarea gazdelor, grație lui Lapornik, cel care a avut câteva reușite care au dus scorul la 45-40 în favoarea militarilor.

Jason Boone și Zekovic cu un coș de 3 puncte au pus 11 puncte în față pentru Steaua la începutul reprizei secunde, iar dominația CSM Steaua a continuat până spre finalul sfertului, când Clujul a revenit în joc după o apărare agresivă.
În sfertul patru, însă, Steaua a reușit din nou să evite capcanele puse de clujeni și, grație lui Zekovic și Brandon Taylor. Campioana nu a avut reacție, fiind incapabilă să reducă deficitul în manieră amenințătoare. S-a încheiat 89-75 pentru elevii lui Toijala.

„Am muncit foarte mult în ultima săptămână, după ce am pierdut meciul trecut. Știam că cei de la Cluj joacă în Europa și nu va fi ușor pentru ei, multe probleme. Sunt mândru de băieții mei. Am dat maximul nostru și am câștigat acest meci. Sper să continuăm în următoarele săptămâni.
Coechipierii mei m-au ajutat pentru această evoluție, un pic de noroc și muncă. Într-un meci joc eu bine, în altul un prieten. Este un joc de echipă. Nu am fost cel mai bun, ci efortul de echipă. Cred că putem să jucăm chiar mai bine, în special în deplasare. Avem ceva probleme dar sper că le vom rezolva. Cu siguranță le vom rezolva”, a declarat Dragan Zekovic, pentru Total Baschet.

„Cred că am vrut să arătăm că putem să luptăm. Am avut câteva probleme de sănătate, dar sunt foarte mândru. Cred că recuperările au arătat atitudinea pe care am avut-o, i-am „omorât” la recuperări. Deși am avut 21 de mingi pierdute, încă am controlat jocul.
Sunt mulți jucători care au fost sezonul trecut. Am început să vorbim că a fost 0-8 anul trecut, că este un meci mare, un test important pentru noi. Au fost motivați, au vrut această victorie. În sezonul trecut, chiar și în perioada mea, am fost la un coș distanță să câștigăm cu Clujul în 2, 3 meciuri. Ne-am dovedit nouă că putem să jucăm cu ei și să câștigăm. Este foarte, foarte important pentru încrederea în sine”, a declarat Jukka Toijala.

ABC-Bioderma-Christmas-Poster

CHRISTMAS is About Baby Care

Inspirați de semnificația spirituală a stelei magice și a sărbătorii Ajunului, CSM Steaua București EximBank și Naos Skin Care Romania prin brandul Bioderma și-au dat mâna pentru a aduce bucurie în salonul de nou-născuți al Maternității Giulești, vestind și serbând vestea minunată a sosirii pe lume a tuturor bebelușilor care vor vedea lumina zilei în perioada Crăciunului!

Baschetbaliștii bucureșteni sunt uriași tot anul dar de Sărbători, sprijiniți de Bioderma și de conducerea Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie ”Prof. Dr. Panait Sârbu”, vor fi magi(ci) în Ajunul Crăciunului! Împreună, pe 24 decembrie, la ora 12:00, îi vom vizita pe micuți și pe mămicile lor cu daruri și urări calde de sănătate și fericire.
Fiindcă avem băieți înalți și bine antrenați venim cu sacul plin pentru tot salonul! Bioderma va oferi produse speciale de îngrijire pentru această perioadă atât de importantă din viața mamelor și pruncilor, în timp ce #OneBigArmy îi va ”echipa” pe copilași în baschetbaliști, dorindu-le un viitor la înălțime! Astfel, ”să fim uriași pe teren, magi(ci) de Crăciun și oameni tot anul!”, după cum a declarat managerul general Ionuț Georgescu.
Roxana Clara Ștefan, Business Unit Manager NAOS Skin Care România: ”Crăciunul este despre copii – mici și mari, despre a da și a primi, bucurii, familie, căldură. Iar pentru unele familii Crăciunul va însemna și mai mult, va fi o perioadă a anului cu adevărat specială în care vor sărbători și venirea pe lume a unui suflețel drag.
Ne bucurăm foarte mult că putem lua parte la aceste momente deosebite. Cu atât mai mult cu cât vom face parte dintr-o poveste inedită în care protagoniștii sunt cei mai mari și mai înalți sportivi, Pingu cel dolofan – mascota Bioderma și bebelușii cei micuți și iubiți.
Este o acțiune magică de Crăciun, potrivită spiritului nostru, întrucât ne place să facem lucrurile “altcumfel” și ne place și mai mult când putem aduce mici bucurii.”

Mulțumiri speciale îndreptăm către doamna doctor Ioana Roșca, doamna Nicoleta Iorga și dar și managerului Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie ”Prof. Dr. Panait Sârbu, Marcel Moisa, pentru sprijin și îndrumare!

#CSMSteauaBaschet #Bioderma #OneBigArmy #UriasiTotAnulMAGIciDeCraciun #xmasisabc

Basketball - LNBM - Men's National Basketball League game between CSM Steaua Bucharest and BC Mures Targu-Mures. October 2017

CSM Steaua, fără victorie în deplasare

CSM Steaua București EximBank rămâne fără victorie în deplasare, în sezonul 2017-2018 al Ligii Naționale. BC SCM Timișoara s-a impus, în primul meci al etapei a 7-a, scor 86-83.

BC Timișoara a reușit să țină Steaua la distanță încă de la începutul meciului. Roș-albaștrii au încercat revenirea până la ultimul fluier al meciului, însă fără succes. În ultimele secunde, au recuperat deficitul şi au avut şansa să trimită meciul în prelungiri, dar Brandon Taylor a ratat coşul de 3 puncte cu trei secunde rămase din joc.

Brandon Taylor a avut 24 puncte, 3 intercepții, 3 pase decisive și 5 posesii pierdute, Pavel Marinov a adăugat 18 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, iar Cătălin Baciu a încheiat cu 14 puncte, 4 recuperări.

_SKK6658

Teren minat în Capitală! 4 din 4 pe teren propriu

CSM Steaua București Eximbank a reușit a patra victorie din tot atâtea posibile pe teren propriu, în etapa a VI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Băieții noștri s-au impus în fața celor de la Phoenix Galați, scor 92-66.

Meciul a fost controlat total de elevii lui Jukka Toijala, care nu au dat nicio șansă oaspeților să repete prestațiile excelente făcute recent. Scorul pe sferturi a fost unul dominant în favoarea noastră: 31-15, 19-9, 17-25, 25-17.
Dragan Zekovic a fost din nou cel mai bun marcator pentru Steaua, cu 19 puncte. El a fost urmat de Jason Boone, cu 12 pct, Georges Darwiche și Luka Lapornik, cu câte 11 puncte. De menționat și Brandon Taylor, care a reușit să umple linia statistică, cu 9 puncte, 7 recuperări și 11 pase decisive. De partea cealaltă, Tony Gugino a fost cel mai bun marcator al gălățenilor, cu 15 puncte.
Cu această victorie, CSM Steaua ajunge la 4 meciuri câștigate și două înfrângere.

După această partidă, Liga Națională ia o pauză de trei săptămâni datorită meciurilor echipei naționale în preliminariile Cupei Mondiale.
De reamintit că avem doi jucători convocați în naționala Româiniei: „Bobo” Baciu și Georges Darwiche. Totodată, Pavel Marinov va fi căpitanul Bulgariei în aceste preliminarii. El îl va înfrunta tocmai pe Jukka Toijala, antrenorul nostru fiind secund la naționala Finlandei.
Hai, România și cel mai bun să câștige din duelul dintre Pavel și Jukka!

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București