Precizări în legătură cu informațiile apărute în Gazeta Sporturilor

v

Doamnelor/Domnilor,

Din 2013 și până astăzi, conducând parteneriatul dintre Steaua si CSM, am obținut cu CSM Steaua București EximBank 24 de medalii la seniori și juniori și am jucat în trei campanii de cupe europene. Echipele centrului de excelență CSM Steaua EximBank au obținut medalii la toate grupele de vârstă din cadrul programului de copii și juniori „Respect”, având cinci titluri de Campioni Naționali, trei titluri de Vicecampioni și trei locuri III obținute la aceste categorii.
Promovăm sportul în parcuri, școli, grădinițe, organizăm competiții dedicate sportului de masă, interlicee sau facultăți. Avem nenumărate acțiuni de CSR și de educare a sportivilor noștri și a copiilor care joacă baschet în București (aproximativ 9000 de juniori legitimați).
Avem un marketing lăudat în tot sportul românesc, fidelizăm fanii și mobilizăm bucureștenii să vină la meciuri, să facă sport și să se implice alături de noi în comunitate.
Pentru toate acestea, CSM București alocă baschetului 900.000 euro brut, grație unui parteneriat votat în unanimitate de Consiliul General al Municipiului București. Din cunoștințele mele, această secție are în continuare cel mai mic buget dintre sporturile de echipă din CSM. Aceasta, în condițiile în care baschetul masculin este un sport scump, iar cu aceiași bani sau chiar cu mai mulți se obțineau până în 2013 locuri 7, 8 și 12 la seniori, fără a avea măcar un junior înscris în CSM și niciun fel de proiect pentru implicarea copiilor.
Trebuie reținut faptul că cei 900.000 de euro sunt alocati în mod transparent plății contractelor sportivilor, acestea fiind încheiate și înregistrate de către CSM Bucuresti, conform protocolului, în cadrul secției de baschet care nu a fost desființată prin acest parteneriat.
Restul de acțiuni pe care CSM Steaua București EximBank le desfășoară, inclusiv programul pentru copii prin care 1200 de puști se pregătesc pentru performanță, au fost sprijinite prin mobilizarea de fonduri de la companii private care aleg să se asocieze cu noi pentru rezultatele pe care le obținem.
Sunt dezamăgit să văd că unul dintre cele mai bune cotidiene naționale, un ziar pe care îl priveam până de curând cu admirație, alege să publice informații insuficient documentate și insinuări de parti-pris-uri politice, folosind nume sonore din sport și viața publică.
Dincolo de orice insinuări, performanțele clubului Steaua CSM EximBank la juniori și seniori confirmă eficiența contractului în vigoare, care este și în beneficiul copiilor, al jucătorilor de baschet juniori și seniori și al iubitorilor de baschet per ansamblu.
Sunt Virgil Stănescu și #CredInSport. Am avut o carieră frumoasă ca jucător, sunt licentiat în Management în Statele Unite ale Americii, dețin o diplomă de masterat în Integrare Economică Europeană si am fost acceptat recent la Northumbria University (UK) (top 1% business schools din lume), pentru un masterat în Management și Leadersip, iar din 2013 coordonez un proiect de succes, ai cărui pași au trecut prin votul Consiliului General al Capitalei. Un parteneriat total transparent, între două structuri puternice, care au decis că este nevoie să se unească pentru a-i oferi baschetului bucureștean sustenabilitate. Baschet Club Atletic nu a făcut decât să sprijine și să muncească pentru dezvoltarea CSM Steaua București EximBank din 2012 încoace, fără a folosi banii publici. Înainte de semnarea protocolului, în august 2013, CSA Steaua în parteneriat cu Baschet Club Atletic, după un sezon 2012-2013 în care a câștigat în mod categoric Liga I, și-a asigurat, prin forțe proprii, dreptul de a juca în Liga Naționala de Baschet Masculin.
Le mulțumesc tuturor partenerilor și prietenilor care cred și susțin acest proiect.
Înainte, CSM Steaua București EximBank, #OneBigArmy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București