Raluca Strămăturaru și Valentin Crețu vor da startul partidei cu Timișoara

Olimpici (1)

CSM Steaua București EximBank are doi invitați de seamă duminică, la meciul cu BC Timișoara. În sala Mihai Viteazul vin doi steliști care au evoluat la Jocurile Olimpice de iarnă, din acest an. Este vorba despre Raluca Strămăturaru, cea care a reușit cel mai bun rezultat al României în ultimii 24 de ani la Jocurile Olimpice de iarnă, în proba de simplu feminin – locul 7. În plus, ea a ocupat și locul 10 în proba de sanie ştafetă pe echipe mixte (contribuție), după o nouă cursă excelentă, încheiată cu al treilea timp.
Un alt invitat de seamă este Valentin Crețu, locul 29 în proba de sanie simplu și locul 10 în proba de sanie ştafetă pe echipe mixte (contribuție) la Olimpiada de la Pyeongchang, Coreea de Sud.
Cei doi sportivi, pregătiți de Radu Eugen Teodor, vor da startul onorific al partidei cu Timișoara.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la sală pentru a-i aplauda pe Raluca Strămăturaru și Valentin Crețu pentru performanțele din Coreea de Sud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București