„SLooP-Dunk” pentru grupa U18!

RespectSloopup

CSM Steaua București powered by SLooP joacă în week-end la Constanța!

Muncă, determinare, energie – toate acestea fac din sportivii noștri de la CSM Steaua București EximBank candidați excelenți pentru titlul de ambasadori SLooP, compania care susține un stil de viață sănătos, potrivit pentru campionii mari și mici.
Și pentru că o mare parte din eforturile noastre sunt adresate centrului de copii și juniori, ne face o deosebită plăcere să anunțăm faptul că SLooP, partenerul oficial al seniorilor de aproape doi ani de zile, va deveni sponsorul echipei noastre Under 18, implicându-se activ în viața acestei grupe.
Printre componenții din acest an ai U18 se numără o bună parte dintre juniorii care au obținut medalia de argint sezonul trecut la această catergorie, majoritatea fiind echipieri ai loturilor naționale de 5×5 și 3×3, dar și cei care au câștigat aurul la Turneul Final U16 de la Sighet.
În acest cadru revigorant, sănătos și propice pentru performanță, asigurat de cei de la SLooP – de departe sucurile noastre preferate! – , suntem siguri că tinerii noștri campioni vor bate din nou la ușa performanței și în acest sezon, CSM Steaua București EximBank fiind campioană a României la U18 în 2015 și 2016.
Alături de SLooP creștem campioni sănătoși!

Programul turneului de la Constanța:
Vineri, 10 noiembrie, ora 12:00 – CSM Steaua București powered by SLooP – ABC Laguna București
Vineri, 10 noiembrie, ora 17:00 – CSS Tulcea – CSM Steaua București powered by SLooP
Sâmbătă, 11 noiembrie, ora 11:30 – CSM Steaua București powered by SLooP – CSS Nr. 1 Constanța
Sâmbătă, 11 noiembrie, ora 17:00 – ABC T Pack Ploiești – CSM Steaua București powered by SLooP

Povestea SLooP

Începuturile Noi, echipa Loja Fructelor, ne-am dorit dintotdeauna să dezvoltăm o astfel de afacere, care să-i ajute pe români câte puțin, în fiecare zi, să consume mai multe legume și fructe. Pasionați de această idee, am dezvoltat smuti-uri și fresh-uri realizate doar din fructe și legume și nimic altceva, am fost atenți să comunicăm firesc și corect proprietățile sănătoase și delicioase ale gamei.
SLooP a devenit rapid un prieten drag al frigiderelor, poșetelor, sertarelor de birou, pachețelelor de școală. meselor de cafenele din țara noastră.
Totul cu măsură. SLooP și-a menținut încă de la început bunele obiceiuri: etichetele SLooP păstrează și în ziua de azi „scara fructelor” pe care iubitorii de smuti și fresh-uri pot măsura ce conțin produsele pe care le consumă. Mai mult decât atât, deși s-a maturizat, SLooP a menținut siluetele mignone și cantitățile perfecte pentru consumul zilnic de #bunătăți100răutăți0.
Nu în ultimul rând, dat fiind că SLooP conține fructoză, la fel ca și fructele din care este realizat, sticluțele noastre se consumă moderat și se savurează responsabil.
Vești bune. Pentru că energia și creativitatea sunt două dintre ingredientele secrete ale SLooP, de curând am lansat pe piață un produs special pentru copii (dar nu numai), SLooP FRULi. Un ambalaj cu pai, prietenos cu mâinile zglobii ale copiilor, cu aceleași 100% bunătăți din fructe delicioase.
Mai multe detalii pe www.sloop.ro și pe pagina de Facebook a partenerilor noștri!

#onebighealthyarmy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București