Steaua CSM EximBank, la un pas de o victorie istorică pe terenul lui Aris Salonic

markoo

Steaua CSM EximBank a reuşit un meci de excepţie pe terenul lui Aris Salonic, în etapa a IV-a din Eurocup. Deşi a pierdut cu 66-70, echipa noastră a reuşit să domine una din echipele de tradiţie ale Greciei în sfertul al treilea, pe care şi l-a adjudecat cu 24-8. Elevii lui Hristu Şapera ajung la a treia înfrângere în patru meciuri în grupa D a competiţiei şi speră la un rezultat pozitiv în meciul de pe teren propriu de săptămâna viitoare, cu Buducnost.

Steaua a fost condusă în primul sfert, pe care Aris şi l-a adjudecat cu 23-12. Grecii au continuat să joace ofensiv şi şi-au sporit avantajul în cel de-al doilea act, la finalul căruia aveau 17 puncte avans, 42-25. La finalul primei jumătăţi, Gerald Lee avea 8 puncte înscrise, iar Aleksandar Rasic, 5.

Echipa noastră a reuşit imposibilul în repriza a doua a meciului. Steliştii au înscris 24 de puncte în sfertul al treilea, iar Aris, doar 8, iar cu 10 minute înainte de final, diferenţa s-a redus la doar 1 punct în favoarea grecilor, 50-49.

Steaua a preluat conducerea graţie lui Bill Amis, 55-54, cu doar 5 minute înainte de final. Steaua a condus ulterior cu 63-60, dar Aris a înregistrat un run de 7-0, care le-a sporit şansele de victorie. Ultimele faze ale partidei s-au consumat la linia de pedeapsă, iar Aris a reuşit să se impună la 4 puncte diferenţă, 70-66.

Gerald Lee a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 14 puncte înscrise. Aleksandar Rasic a totalizat 12 puncte, iar Marko Marinovic şi Titus Nicoară, câte 10. Chris Cooper a fost liderul Stelei la recuperări, cu 9, iar Rasic şi Marinovic au adăugat câte 4 pase decisive fiecare.

De cealaltă parte, Okaro White a înscris 15 puncte pentru Aris, iar Jake Cohen, 12.

Pentru Steaua CSM EximBank urmează derby-ul din campionatul intern, cu Dinamo, în deplasare, şi o nouă partidă pe teren propriu în Eurocup, cu Buduncost.

Momentan, Steaua ocupă ultimul loc în Grupa D  din Eurocup, cu o victorie şi trei înfrângeri. Pe locul 5 se situtează Banvit Bandirma, cu o situaţie similară Stelei, pe 4 şi 3 vin Unics Kazan şi Buducnost Podgorica, cu 2 victorii şi 2 înfrângeri, în timp ce primele două poziţii sunt ocupate de Trabzonspor şi Aris, fiecare cu 3 victorii şi 1 înfrângere,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București