Teren minat în Capitală! 4 din 4 pe teren propriu

_SKK6658

CSM Steaua București Eximbank a reușit a patra victorie din tot atâtea posibile pe teren propriu, în etapa a VI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Băieții noștri s-au impus în fața celor de la Phoenix Galați, scor 92-66.

Meciul a fost controlat total de elevii lui Jukka Toijala, care nu au dat nicio șansă oaspeților să repete prestațiile excelente făcute recent. Scorul pe sferturi a fost unul dominant în favoarea noastră: 31-15, 19-9, 17-25, 25-17.
Dragan Zekovic a fost din nou cel mai bun marcator pentru Steaua, cu 19 puncte. El a fost urmat de Jason Boone, cu 12 pct, Georges Darwiche și Luka Lapornik, cu câte 11 puncte. De menționat și Brandon Taylor, care a reușit să umple linia statistică, cu 9 puncte, 7 recuperări și 11 pase decisive. De partea cealaltă, Tony Gugino a fost cel mai bun marcator al gălățenilor, cu 15 puncte.
Cu această victorie, CSM Steaua ajunge la 4 meciuri câștigate și două înfrângere.

După această partidă, Liga Națională ia o pauză de trei săptămâni datorită meciurilor echipei naționale în preliminariile Cupei Mondiale.
De reamintit că avem doi jucători convocați în naționala Româiniei: „Bobo” Baciu și Georges Darwiche. Totodată, Pavel Marinov va fi căpitanul Bulgariei în aceste preliminarii. El îl va înfrunta tocmai pe Jukka Toijala, antrenorul nostru fiind secund la naționala Finlandei.
Hai, România și cel mai bun să câștige din duelul dintre Pavel și Jukka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București