Victorie la Cluj Napoca după două reprize de prelungiri!

BASCHET MASCULIN: U BT CLUJ - CSM STEAUA EXIMBANK, LIGA NATIONAL

După ce a reuşit o partidă foarte bună la Oradea, CSM Steaua a câștigat și meciul de la Cluj Napoca, scor 94-99 (21-32, 14-21, 21-13, 21-11, 17-22), după două reprize de prelungiri.

CSM Steaua EximBank a avut o primă repriză de excepție, în care a condus și la 22 de puncte, grație lui Marius Runkauskas, cel care, la pauză, avea 18 puncte și un procentaj impecabil de l 3 puncte: 6 din 6!
Clujul a revenit și a împins jocul spre două reprize suplimentare. CSM Steaua București EximBank avea totuși să se impună cu scorul de 99-94.

Marius Runkauskas a fost cel mai bun jucător al meciului cu 27 de puncte și 5 pase decisive. Dragan Zekovic a contribuit cu 17 puncte și 4 recuperări. Randal Falker a reușit un double-double cu 12 puncte și 15 recuperări, plus 5 pase decisive. Brandon Taylor a venit de pe bancă cu 12 puncte, 7 pase decisive și 3 recuperări.

Foto: Totalbschet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București