Virgil Stănescu, președinte CSM Steaua București EximBank: ”Vom analiza meciul cu Timișoara și vom lua măsurile care se impun”

Basketball - LNBM - Men's National Basketball League game between CSM Steaua Bucharest and U BT Cluj Napoca. December 2017

Ce s-a întâmplat în meciul de aseară, cu BC Timișoara? Victoria părea asigurată când CSM Steaua a pus pe tabelă un avantaj de 25 de puncte.
Felicit Timișoara pentru lecția pe care ne-a oferit-o timp de 17 minute. Este una greu de digerat pentru noi, dar sper că avem ce învăța din ea. Oaspeții noștri au arătat o determinare pe care am văzut-o și în Cupă, cu Sibiul, și care nouă ne lipsește, în acest moment. Vom analiza meciul și vom lua măsurile care se impun, pentru că noi suntem responsabili pentru această surpriză de proporții. Dacă am fi contracarat cu istețime curajul și determinarea lor, această răsturnare nu ar fi avut loc. Ne cerem scuze fanilor care au venit și ne-au susținut. Ne vom revanșa față de ei!

_SKK2239CSM Steaua a realizat, săptămâna trecută, două transferuri importante. De ce acum?
Sunt trei motive clare pentru care am realizat aceste două transferuri: nu am câștigat niciun meci echilibrat, nu am reușit să ne impunem în niciun duel important în deplasare și avem oscilații mari în joc. Toate acestea țin de experiență, de puterea de a face față presiunii și de mentalitatea de învingător.
Din păcate, de multe ori am constatat că suntem două echipe diferite: una care joacă acasă și una care evoluează în deplasare. Din acest moment, vom avea o concurență acerbă între jucători. Antrenorii noștri vor avea acum posibilitatea de a alinia diverse formule la meciurile din Top6 și playoff. Jonte Flowers și Randal Falker pot elimina aspectele negative din jocul nostru. Cred în continuare că această echipă are potențialul și calitatea pentru a se lupta pentru titlu, pe care ni-l dorim foarte mult.
Până atunci, ne așteaptă un drum lung, în care trebuie să muncim, iar schimbările nu vor veni peste noapte. Trebuie să avem răbdare și să înțelegem că cel mai important lucru e să atingem vârful de formă în luna mai. Am mai fost pe primul loc în clasament, dar asta nu ne-a ajutat să ajungem la aur.
Este cel mai echilibrat campionat din ultimii ani. Suntem la 2 victorii distanță de locul întâi, la una de locurile 3-4. Cred că următoarele etape și Top6 vor aduce modificări substanțiale clasamentului, pentru că fiecare meci va fi echilibrat. Noi trebuie să fim pregătiți pentru luptă și avem nevoie de suporteri lângă noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București