Zekovic și Taylor, în topul celor mai buni jucători din LNMB

Basketball - LNBM - Men's National Basketball League game between CSM Steaua Bucharest and U BT Cluj Napoca. December 2017

Liga Națională de Baschet Masculin a luat o pauză prilejuită de desfășurarea Final 8-ului Cupei României și a meciurilor echipei naționale. În acest moment, doi jucători CSM Steaua București EximBank sunt în topul celor mai buni baschetbaliști din România, conform statisticilor oficiale.

Dragan Zekovic, cu 307 puncte reușite în 17 meciuri(medie de 18.1), ocupă locul 3 în clasamentul celor mai buni marcatori, condus acum de Tyler Amos Laser, de la CSU Sibiu – cu 333 puncte. Tot pivotul CSM Steaua este și cel mai eficient jucător al echipei și al treilea din LNMB, cu un total de 361. În ceea ce privește recuperările, sârbul este al șaselea în top, cu 105 reușite, la mare distanță de cele 140 ale lui Titus Nicoară, de la Pitești.
_SKK3821

Brandon Taylor a reușit în 16 meciuri 106 pase decisive, aflându-se, în acest moment, imediat în spatele lui Goran Martinic, care a strâns 108 assisuri. De remarcat faptul că Taylor este și cel mai folosit jucător din lotul CSM Steaua, cu 30,19 minute jucate în fiecare din cele 16 partide în care a evoluat. Americanul este și cel de-al doilea marcator din lotul lui Toijala, cu o medie de 15.8 puncte reușite.

Liga Națională se reia pe 3 martie, când CSM Steaua București EximBank va disputa partida cu BC SCM Timișoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primaria Municipiului Bucuresti
Regina Maria
Exim Bank
Taverna Sarbului
La Piatza
Super Bet
Apa Talea
Afi Palce Cotroceni
Himalaya Herbal Healthcare
Toyota
Physio Medical Center
Sport Guru
Sloop
Therme București